Aventures afectuoses

Una dona, que es troba amb un home en llocs solitaris, i es posa dreta amb el toc del peu, però pretén, arran de la irresolució de la seva psique, no adonar-se'n, ha de ser conquerida per la paciència , i pels sacrificis continuats com segueix.

Sempre i en tot moment hi ha una primera vegada

I si no ho has fet mai, hauries de provar de fer l'amor al compàs de la música. Els canvis de ritme i de velocitat en els teus moviments hi provocaran un ampli ventall de sensacions que li produiran un intens plaer, portant-la al clímax amb velocitat. Prova-ho!

Hola el meu nom és Gisela i seré el teu massatgista personal

De fet, l'amor no coneix la seva fondària fins a l'hora de la separació. No podem romandre per sempre a l'èxtasi de la unió perfecta. L'amor, perquè perduri en el temps és sempre i en tota circumstància una gran feina diària.

Si ho vols, puc ser la teva companyia ideal per compartir vetllades realment delicioses

Un text del Tantra ho afirma amb tota claredat: Sens dubte, al llarg de la seva estada al Samsara, el Jiva arribarà ràpidament a l'estada de l'alliberament, si transita l'enorme camí del KulaDharma (el Dharma tantrico dels Kaulas).

Em mates! i el seu cor bategava, sí! es fondia, em moro!

En les diferents etapes, algunes parelles no fan de manera convenient cadascuna de les indicacions. Si sexecuten malament, òbviament el programa no funcionarà. Ara es detallen les errades més usuals de tipus tècnic.

posts anteriors